در روزهای گذشته خبر قطع گاز صنایع بروی سامانه کدال قرار گرفت. خبری که بازار سهام را تحت تأثیر قرار داد و درست زمانی که همه انتظار تغییر نرخ خوراک گاز را برای سال آینده داشتند، خبر قطع کامل خوراک منتشر شد.
سامانه کدال، در اواخر هفته گذشته شاهد اطلاعیههای مختلف شرکتها بود. شرکت رادیاتور ایران از فروش محصول به شرکت تراکتورسازی تبریز خبر داد. بخشی از فعالیتهای شرکت آهن و فولاد ارفع نیز به دلیل مشکلات ناشی از قطعی و کمبود گاز، متوقف شده است.
بر اساس آمار و اطلاعات سامانه کدال، جمع فروش نفت سپاهان در هشت ماهه امسال منتهی به سال مالی 29/12/1401 بالغ بر دوازده هزار و 189 میلیارد تومان شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که هشت هزار و 790 میلیارد تومان بود، به میزان 38.7 درصد رشد داشته است.
شرکتهای تولیدکننده محصولات پتروشیمی و برخی تولیدکنندگان فولاد با انتشار اطلاعیههایی روی سامانه کدال گفتهاند با افت فشار گاز مواجه شدهاند. طبق اطلاعات ارسالی به بورس، افت فشار و قطعی گاز به توقف برخی فعالیتهای این شرکتها منجر شده موضوعی که زنگ خطر را در بازارهای سهام و ارز به صدا درآورده است.
گزارشهای منتشر شده شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در سامانه کدال از رشد ۱۲۶ درصدی سودخالص، رشد ۱۴۵ درصدی فروش، افزایش تولید در ۴ماهه نخست سال ۱۴۰۱ و مراحل پایانی افزایش سرمایه ۳۵۰ درصدی حکایت دارد.
شرکتهای پالایشی هر سال برای انتشار صورتهای مالی خود در سایت کدال با مشکل عدم اطلاع دقیق از قیمت نفت خام مواجه هستند که به نظر می رسد تا فردا شنبه (۳۱ اردیبهشت ماه) قیمت نهایی نفت خام اعلام شود.
بررسی صورت مالی شرکت ملی صنایع پتروشیمی نشان میدهد سودآوری این شرکت به ۳.۳۶ هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به سال گذشته اش حدود دوبرابر شده است.
یک منبع آگاه گفت: براساس اسناد و مدارک موجود در سامانه کدال در سال ۹۹ پالایشگاه های کشور ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سودآوری داشتند که این موضوع نشان می دهد ادعای نمایندگان مجلس کذب محض است.
آمار اخیر تولید و فروش 6 ماهه ابتدایی سال 1400 شرکت نفت ایرانول در کدال منتشر شد، آماری که حکایت از سهم 39.3 درصدی این شرکت در تولید انواع روانکارها در بازار کشور دارد.